Skonfiguruj stronę
Skala szarości
Wysoki kontrast
Negatywny kontrast
Jasne tło
Podkreślono linki
Czytelna czcionka
Odczyty głosowe
Sterowanie głosowe
Zwiększenie czcionki
Zmniejszenie czcionki
Reset
Polski
Litewski
Angielski
Ukraiński
STREFA DLA LEKARZY
Zaloguj się lub dołącz
Zaloguj się
Nie masz konta? Zarejestruj
Zaloguj
Język: Polski
Polski
Litewski
Angielski
Ukraiński
Front-Page  /   Wydział Pasz
Wydział Pasz

Wydział specjalizuje się w produkcji mieszanek paszowych uzupełniających i dietetycznych dla zwierząt gospodarskich i towarzyszących człowiekowi.  Produkcja oparta jest na wieloletnim doświadczeniu, wiedzy i współpracy z lekarzami weterynarii i hodowcami i ma na celu zapewnienie odbiorcom produktów wspierających  zdrowie oraz dobre samopoczucie zwierząt.  Produkty wytwarzane w Wydziale Pasz miedzy innymi wspomagają żywienie zwierząt w okresie okołoporodowym, w stanach odwodnienia, hipoglikemii, w ketozie, w niedoborach witamin i minerałów. Poprawiają funkcje wątroby, nerek, układu kostno-stawowego oraz wpływają korzystnie na odporność zwierząt. Dla zapewnienia bezpieczeństwa wytwarzanych pasz wdrożono system identyfikacji i kontroli zagrożeń na każdym etapie produkcji – system HACCP.